Меню

«

»

Вітаємо з ювілеєм!

1 червня 2023 року святкує 60-річний ювілей старший викладач кафедри фізики та інформаційних систем ЖИДИК Володимир Богданович.

Випускник Львівського національного університету ім. Івана Франка, спеціальності «Прикладна математика», він почав свою трудову діяльність у Дрогобицькому педагогічному інституті у далекому 1985 році. Володимир Жидик пройшов шлях від інженера-програміста відділу АСУ до завідувача лабораторіями кафедри інформатики та обчислювальної математики, старшого викладача. І на кожній з посад зарекомендував себе як дисциплінований та відповідальний працівник, генератор ідей в науковому плані, вмілий організатор. Як викладач Володимир Богданович користується заслуженою повагою та авторитетом у студентів як справжній педагог і знавець своєї справи. Людина з великої букви, щирий і добрий товариш він вміє підтримати у скрутну хвилину і разом порадіти успіхам. Порядний сім’янин, хороший батько, турботливий дідусь та золотий свекор – це все про нашого ювіляра! А ще він людина невичерпної енергії – активний футболіст, велотурист і затятий грибник.

Шановний Володимире Богдановичу колектив кафедри фізики та інформаційних систем щиро вітає Вас з ЮВІЛЕЄМ! Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму та наснаги для здійснення найзаповітніших планів та задумів. Хай тепло і затишок родинного дому, любов рідних та близьких, підтримка друзів завжди оточують Вас.

Шана і повага Вам! Бажаємо гідно насолоджуватися кожною хвилиною свого життя, на славу відпочивати і надалі передавати свою мудрість та знання наступним поколінням студентів.