Меню

«

»

Вітаємо з ювілеєм!

29 червня 2022 року відзначає свій 50-літній ювілей кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри математики, інформатики та методики їх викладання у початковій школі Олександра Василівна ШАРАН.

Вельмишановна Олександро Василівно!

Прийміть наші сердечні вітання з нагоди Вашого свята!

Притаманні Вам доброта, людяність, уміння підтримати і завжди прийти на допомогу – це саме ті достойні риси, які є запорукою глибокої поваги та симпатії до Вас керівництва, колег, здобувачів вищої освіти нашого університету.

Бажаємо Вам бути в усьому переможницею, ніколи не сумувати, любити життя, творити добро, бадьоро та впевнено йти до своєї мети і з легкістю оминати всі перешкоди.

Нехай кожен день буде сповнений яскравими усмішками, чудовими мріями, щасливими сподіваннями, добрими справами, насичений кольорами життя, світанками натхнення та здійсненням усіх бажань. Хай літнє різнобарв’я дарує Вам життєдайну радість, піднесення та натхнення.

Бажаємо, щоб у Вашому домі завжди панували любов, злагода і благополуччя, а у професійній справі зберігалося бажання невпинно рухатися вперед! Міцного Вам здоров’я, невичерпної енергії та наснаги! Нехай береже Вас доля!

 З повагою – колектив кафедри математики, інформатики та методики їх викладання у початковій школі й факультету початкової та мистецької освіти