Меню

«

»

Вітаємо з черговою перемогою!!!

5 – 6 квітня 2017 року студенти факультету початкової та мистецької освіти Оксана Кулик (гр. ПОА-11С) та Василина Курах (гр. ПОІ-42Б) взяли участь у ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта», який відбувся у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Оксана Кулик нагороджена дипломом І ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Початкова освіта» та грамотою у номінації «Кращий урок з трудового навчання». Василина Курах нагороджена грамотою у номінації «Педагогічна техніка».

Організатори олімпіади оголосили подяку професорсько-викладацькому складу факультету початкової та мистецької освіти за високий рівень професійної підготовки майбутніх педагогів початкової освіти.

Керівництво університету та факультету висловлює щиру подяку доцентові кафедри педагогіки та методики початкової освіти Ярославі Дробчак та доцентові кафедри математики, інформатики та методики їх викладання у початковій школі Олександрі Шаран (уроки з їхніх дисциплін дісталися студентам під час жеребкування) за високий рівень викладання фахових методик, а також доценту кафедри педагогіки та методики початкової освіти Лесі Колток, яка супроводжувала і підтримувала студентів у наукових випробуваннях.