Меню

«

»

Вітаємо професорку Валентину Бодак із призначення на посаду ректорки Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка

Наказом Міністра освіти і науки України відповідно до пункту 121 та 30 частини другої статті 8 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», статті 42 Закону України «Про вищу освіту», підпункту 53 пункту 4 та підпунктів 151, 23 пункту 10 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 630 (зі змінами) ректоркою Дрогобицького державного педагогічного університету призначено Валентину Анатоліївну БОДАК строком на п’ять років з 25 листопада 2021 року до 24 листопада 2026 року як обрану за конкурсом на умовах, викладених у контракті.

Нагадаємо, що 12 жовтня 2021 року в Дрогобицькому університеті у другому турі виборів ректора впевнену перемогу отримала проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку, докторка філософських наук, професорка Валентина Бодак.

Ми щиро вітаємо Валентину Анатоліївну з призначенням та бажаємо плідної праці в ім’я розбудови Франкового університету.

Нехай Ваша повсякденна нелегка діяльність на вкрай відповідальній посаді буде щедрою на нові ідеї, відкриття, мудрі й далекоглядні рішення, які допоможуть виконати поставлені завдання й здійснити задумані плани в ім’я розбудови української освіти. Хай роки керівництва університетом принесуть професійний успіх, перемоги, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Нехай велика довіра колективу додасть Вам життєвої наснаги! Щиро бажаємо міцного здоров’я, злагоди в родині, невичерпної енергії та творчого натхнення!

З повагою – колектив науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка

Довідково.

Народилася Валентина Бодак 30 червня 1963 року в селі Балин на Хмельниччині в сім’ї робітників. Після закінчення середньої школи в 1980 році вступила до Київського державного університету ім. Тараса Шевченка в м. Київ на історичний факультет. В 1985 році успішно завершила навчання, здобувши кваліфікацію філософа та викладача філософських наук.

В серпні того ж року, за направленням від Міністерства освіти і науки отримала призначення на посаду асистентки кафедри філософії Дрогобицького державного педагогічного інституту ім. Івана Франка.

З листопада 1988 року до листопада 1991 року навчалася в аспірантурі Львівського державного університету імені Івана Франка. Після чого повернулася на попередню посаду.

В 1994 році на конкурсі виборола посаду викладачки кафедри філософії Дрогобицького державного педагогічного інституту ім. Івана Франка.

У 1997 році захистила дисертацію на тему «Соціальні функції релігійної обрядовості» на здобуття наукового ступеня кандидатки філософських наук.

З квітня 1998 року до вересня 1999 року працювала на посаді доцентки кафедри філософії Дрогобицького державного педагогічного університету.

7З жовтня 1999 року до вересня 2003 року навчалася в докторантурі Інституту філософії імені Г.С.Сковороди НАН України.

8У грудні 2004 року отримала вчене звання доцентки кафедри філософії, а в 2006 році захистила дисертацію на тему «Релігія як феномен універсуму культуру: християнський контекст» на здобуття наукового ступеня докторки філософських наук.

З липня 2006 року до грудня 2010 року – професорка кафедри філософії Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

У січні 2011 року присвоєно вчене звання професорки кафедри філософії.

З січня 2011 року до листопада 2015 року – поєднувала наукову і викладацьку діяльність з роботою заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів Трускавецької міської ради.

З грудня 2016 року до лютого 2019 року – завідувачка кафедри філософії імені професора В.Г.Скотного.

З лютого 2019 року – професорка кафедри філософії імені професора В.Г.Скотного, проректорка з науково-педагогічної роботи та стратегії соціально-економічного розвитку Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Нагороди

Подяка Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність.

Наукова діяльність

Докторка філософських наук, професорка. Авторка 80 науково-методичних праць та статей, в тому числі і в закордонних виданнях.

Життєве кредо

«Завжди йти до людей із відкритим серцем».