Меню

«

»

Відкриття «Олімпійського тижня» у Добрівлянському НВК

21 вересня 2021 року в Добрівлянському навчально-виховному комплексі “Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ст.-дошкільний навчальний заклад” Дрогобицької міської ради відбулось урочисте відкриття «Олімпійського тижня».

Учнів привітали директор Володимир Штокайло, вчитель фізичної культури Віктор Герасименко та заступник директора інституту фізичної культури і здоров`я Олександр Лемешко.

Вже протягом чверті століття Національний олімпійський комітет України спільно з закладами освіти втілює у життя чимало проєктів: «Олімпійський день», «Олімпійський тиждень», «Олімпійський урок», Всеукраїнська церемонія нагородження «Герої спортивного року». Отримали своїх прихильників і Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя», «Олімпійський куточок», «Олімпійська книга» тощо.

Олександр Лемешко провів з учнями 9 – 11 класів Добрівлянского НВК профагітаційну бесіду. Також було продемонстровано фільм, присвячений олімпійськім цінностям, відеопрезентації: «Топ-10 перемог українців на Олімпійських іграх» та «Українські перемоги в Токіо – підсумки Олімпіади».

Насамкінець зустрічі школярам було запропоновано ознайомитися з олімпійською символікою та атрибутикою з власної колекції Олександра Лемешка.

Також від інституту фізичної культури і здоров`я навчально-виховний комплекс отримав у подарунок набір Олімпійської літератури.

Метою вказаного заходу є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в Україні, шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом.