Меню

«

»

Відбулася відкрита лекція професора соціології з Японії

19 лютого 2018 року з ініціативи соціологів кафедри правознавства, соціології та політології у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка відбулася англомовна лекція відомого професора соціології та урбаністичних студій Шінджі Іванага – професора факультету соціології та соціальної роботи, відділу соціології, університету Мейдзі Гакуїн (Токіо, Японія), гостьового професора Сорбонського та Гамбурзького університетів.

Крім нашого університету, професор Шінджі Іванага прочитав лекції в інших українських вишах: Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, Львівському національному університеті імені Івана Франка, Українському католицькому університеті. Гостьовий професор провів відкриту лекцію для викладачів та студентів Франкового університету на тему «Глобалізація та її вплив на локальні спільноти».

Після лекції професор Іванага спілкувався з викладачами кафедри правознавства, соціології та політології, студентами-соціологами, ознайомився з біолого-природничим факультетом і його лабораторіями, а також відвідав університетський музей Бруно Шульца та здійснив екскурсійну мандрівку містом.