Меню

«

»

Відбулася Конференція трудового колективу

17 січня 2023 року відбулася Конференція трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. До поряду денного Конференції було внесено такі питання:

1.Звіт ректора Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

  1. Про погодження нової редакції Статуту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Розпочинаючи звіт ректора про підсумки діяльності Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за 2022 рік професор Валентина Бодак насамперед подякувала колективу Університету за працю, підтримку у сьогоднішній складний час. Ректор наголосила, що 2022 рік був не простим і університет змушений був працювати в умовах правового режиму воєнного стану. У 2022 році ми здійснили конкретні стратегічні кроки, прийняли  і зреалізували ряд непростих рішень, які були спрямовані на стабілізаційні заходи життєдіяльності Університету та його подальший розвиток.

Ректор проаналізувала виконання пріоритетних завдань 2022 року:

  • забезпечення якості освіти;
  • результативну вступну кампанію на збільшення контингенту здобувачів освіти;
  • цифровізацію освітнього процесу;
  • науково-дослідну роботу;
  • інтернаціоналізацію освіти;
  • фінансове забезпечення діяльності Університету розвиток його інфраструктури;
  • управлінсько-організаційну діяльність;
  • студентоцентризм в управлінській діяльності.

Розповіла В. Бодак про наші вагомі досягнення і вказала на недоліки.

Також,  з урахуванням підсумків роботи за 2022 рік, завдань Стратегії  розвитку Університету на 2022-2026 рр. було сформовано пріоритетні завдання на 2023 рік.

В обговоренні звіту ректора виступили проректор з наукової роботи М. Пантюк, проректор з науково-педагогічної роботи та інформатизації В. Шаран, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та інформаційної діяльності І. Гриник.

Конференція трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка затвердила звіт ректора та визнала роботу задовільною.

 Також Конференція трудового колективу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка погодила нову редакцію Статуту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.