Меню

«

»

Вічна пам’ять!

22 січня 2023 року на 83-му році життя відійшов у вічність багатолітній проректор Дрогобицького університету (1980-2015 рр.) професор Юрій Львович КИШАКЕВИЧ.

Юрій Кишакевич був надзвичайно ерудованою особистістю, ініціативною, яка все трудове життя прослужила благородній справі підготовки висококваліфікованих фахівців для національної школи. Він був автором та упорядником багатьох видань, що стали настільними книгами як студентів, так і вчителів (“Календар класного керівника”, “Порадник учителя християнської етики на 2012 рік”, “Записна книжка студента” тощо). А ще – незмінний консультант із питань реорганізації навчання за Болонським процесом. Професор Юрій Кишакевич став ініціатором та засновником «Країни Франкіани». Усе його життя трималося на дуже міцному фундаменті – надзвичайній працьовитості.

У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких та рідних, молимося за упокій його душі. Світлий, добрий спомин про Юрія Львовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив та працював поруч із ним, кого він навчав, адже завжди був прикладом людської гідності, добропорядності та професійності.

Парастас відбудеться 22 січня о 19:00 год. (Капличка що по вул. Є. Коновальця 7).

Хай рідна дрогобицька земля стане для покійного пухом, а Господь дарує вічне життя у Царстві Небеснім.

Зі щирою скорботою і світлою пам’яттю адміністрація та трудовий колектив університету