Меню

«

»

Вічна пам’ять!

З глибоким сумом, повідомляємо, що 29 липня 2022 року на 67-му році життя відійшов у вічність Редчиць Василь Олександрович, старший викладач кафедри спортивних дисциплін і туризму Дрогобицького державного педагогічного університету ім. Івана Франка.

Василь Олександрович, понад 35 років свого життя присвятив викладацькій діяльності у нашому університеті. Народився, Василь Олександрович, 12 січня 1956 року, в Житомирській області. Освіту отримав у Львівському державному інституті фізичної культури, після отримання диплома був скерований на посаду тренера викладача Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи, в якій працював до 1998 року.

З 1 вересня 1996 року, Василь Олександрович, прийнятий на посаду викладача кафедри спортивних дисциплін у Дрогобицькому педагогічному інституті ім. Івана Франка, був, відомим у спортивному світі, як талановитий тренер, а в освітньому середовищу, як висококваліфікований фахівець. Підготував за час роботи в університеті переможців та призерів чемпіонатів України з легкої атлетики. Його робота зі студентами, була спрямована на те, щоб підготувати вихованців до виконання високих спортивних результатів, надавав їм необхідні знання, вміння і формував активну життєво позицію.

Василь Олександрович, завжди зберігав відчуття оптимізму, почувався щасливим, навіть у складних життєвих ситуаціях. Був дуже сильною особистістю! Любив життя у всіх його проявах. Колектив навчально-наукового інституту фізичної культури і здоров’я, висловлює щирі співчуття дружині Анні та дітям, онукам і всій родині. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо вас у годину скорботи, нехай опіка Всевишнього полегшує гіркоту втрати дорогої для Вас людини. А світлий невгаслий спомин, про добрі земні справи Василя Олександровича, завжди залишиться в серцях у всіх, хто його знав.