Меню

«

»

Вічна пам’ять!

27 листопада 2021 року передчасно відійшла у вічність Любомира МАНДЗІЙ, колишня директорка департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, ексвиконувачка обов’язків міністра освіти та науки України і заступниця міністра освіти. Пішла з життя людина, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, чий внесок у становлення української освіти важко переоцінити.

Любомира Степанівна була добрим другом для інтелектуальної спільноти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Вона підтримувала тісні контакти й налагодила співпрацю зі значним колом дрогобицьких науковців, долучалася до поліпшення освітянського простору у Дрогобичі.

Любомира Мандзій усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, принциповістю, силою духу та наполегливістю, була людиною виняткової порядності, чесності, повною творчих сил і енергії. Її високі моральні якості науковиці та політичної діячки сформували заслужені авторитет та пошану.

Невблаганна смерть часто забирає кращих – тих, котрі ще могли багато зробити, принести чимало користі справі, якій присвятили своє життя. Передчасна смерть Любомири Степанівни – велика втрата для всієї української освітянської спільноти.

Адміністрація та трудовий колектив Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Любомири Мандзій. Розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести Ваше родинне горе. Світлий і незгасний спомин про її добрі земні справи назавжди залишиться в серцях усіх, хто її знав.

Вічна і світла пам’ять!