Меню

«

»

Вручення дипломів військовослужбовцям

10 жовтня 2017 року у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка відбулося вручення дипломів 29 військовослужбовцям, котрі проходили навчання у Центрі післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки. Курси перепідготовки зі спеціальності «Менеджмент безпеки бізнесу» тривали з 27 липня до 6 жовтня, були безкоштовними для військовослужбовців та звільнених у запас, оскільки фінансувалися цивільним бюджетом НАТО.

На врученні дипломів випускникам курсів були присутні: проректор з науково-педагогічної роботи доцент Володимир Шаран, директор ГО «Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців» Андрій Рой, виконавчий керівник програми НАТО-Україна Олександра Огороднікова, директор Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки доцент Світлана Гірняк, полковник заступник начальника 2 спеціального центру швидкого реагування ДСУ НС Роман Налисник та підполковник заступник командира військової частини А1108 Андрій Шубенічев, директор Дрогобицького МРЦЗ Богдан Волошин, заступник директора ГО ЗРЦП (м. Львів) Михайло Герцик.

Нагадаємо, що головною метою освітнього проекту «Україна-Нато» є психологічна реабілітація, соціальна адаптація та майбутнє працевлаштування колишніх військовослужбовців. Навчання відбувалося на підставі угоди, укладеної у червні 2014 року з Громадською організацією «Західний регіональний центр перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців», яка є уповноваженим представником Міжнародного фонду соціальної адаптації на Львівщині.