Меню

«

»

В Дрогобицькому університеті з нагоди Дня вшанування учасників АТО проведено тренінг

14 червня 2019 року з нагоди Дня вшанування учасників АТО та в межах підписаної двосторонньої угоди між Дрогобицьким міськрайонним центром зайнятості й центром післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка старший викладач Тетяна Гера провела тренінг «Відновлення власних ресурсів для успішної самореалізації в умовах мирного життя».

Мета тренінгу – надання психологічної підтримки учасникам АТО. Під час заходу Тетяна Гера ознайомила учасників заходу із засобами відновлення власних ресурсів після перебування в зоні бойових дій, охарактеризувала способи формування навиків само- та взаємодопомоги в умовах підвищеної соціальної напруги з метою продуктивної самореалізації.

Під час виконання інтерактивних вправ учасники тренінгу змогли отримати практичні навички, які сприятимуть їх успішній адаптації та професійній самореалізації, а також допоможуть сформувати цілісне й адекватне бачення власних здібностей і можливостей на ринку праці, визначити особисті та професійні пріоритети.