Меню

«

»

Успіх дрогобицьких піаністок

  Уже стало доброю традицією на кафедрі музикознавства та фортепіано інституту музичного мистецтва проводити різноманітні концерти, клавірабенди, концерти-лекції, ювілейні вечори, «Шкільну філармонію» та ін. Але сьогодні, на жаль, ми не маємо можливості підготувати такі заходи у зв’язку з об’єктивними обставинами й змушені готувати студентів до різноманітних дистанційних конкурсів (онлайн-проєктів) як за кордоном, так і в Україні.

  Численні здобутки на таких творчих змаганнях завоювали студенти доцентів Уляни Молчко, Олександри Німилович, Людомира Філоненка, Оксани Фрайт та ін. І ось нові перемоги – студентки І курсу Марія Дерпак і Василина Ковальчук (клас фортепіано завідувача кафедри музикознавства та фортепіано Людомира Філоненка) здобули Дипломи Першого ступеня на Міжнародних конкурсах «Краківська симфонія» і «International Creative Festival of Talents».

  Марія Дерпак та Василина Ковальчук підготували й представили композиції Богдани Фільц, Фредеріка Шопена і Ференца Ліста.

  Авторитетне журі досить об’єктивно оцінило виконання творів знаних композиторів. Тож побажаємо дрогобицьким піаністкам та їхньому наставнику нових мистецьких перемог.