Меню

«

»

Урочистості з нагоди Дня Короля Бельгії

15 листопада 2017 року декани біолого-природничого та соціально-гуманітарного факультетів доценти Світлана Волошанська та Ігор Гриник на запрошення Надзвичайного і Повноважного Посла Бельгії в Україні Люка Якобса відвідали урочистості з нагоди Дня Короля, національного свята Бельгії.

Заходи відбувалися у приміщенні Національної філармонії України. Перлиною свята став концерт «Сакс у місті», який зібрав кращих саксофоністів обох держав. Майстри саксофону подарували гостям насолоду від виконання відомих творів у супроводі молодих талантів Камерного оркестру Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського. У святкуванні брали участь представники дипломатичних місій європейських держав, керівники та представники міністерств, відомств, представники багатьох громадських організацій, митці, діяльність яких спрямована на розширення міжнародної співпраці.

Колеги Світлана Волошанська та Ігор Гриник мали нагоду представити результати співпраці Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка з партнерськими організаціями Бельгії, обговорити нові перспективи міжнародної співпраці.