Меню

«

»

Урочисте відкриття курсів «Комп’ютерна графіка та WEB-дизайн» у рамках Програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, в Центрі післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки

28 березня 2018 року в рамках двосторонньої угоди між Львівським інститутом Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональної Академії управління персоналом»» та Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка за фінансової підтримки НАТО відбулося урочисте відкриття курсів за програмою «Комп’ютерна графіка та WEB-дизайн».
На заході були присутні військовослужбовці, виконавчий керівник Програми НАТО-Україна Олександра Огороднікова, директор ГО ЗРЦП Андрій Рой, т .в. о. ректора університету доцент Володимир Шаран, директор Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, доцент Світлана Гірняк, головний спеціаліст з питань оборонної та мобілізаційної роботи і взаємодії з правоохоронними органами міста Дрогобич Ярослав Янушевич.
Уже вп’яте в Центрі післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки на базі випускових кафедр ДДПУ ім. І. Франка завдяки плідній співпраці з Громадською організацією «Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців», яку очолює Андрій Рой, проходять курси з перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас або відставку, а також учасників АТО.
З вітальним словом до присутніх звернувся директор ГО ЗРЦП Андрій Рой, про Програму НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців як один з успішних напрямів співробітництва між НАТО й Україною та невід’ємну складову співпраці Північноатлантичного альянсу з нашою державою на шляху її реформування розповіла слухачам виконавчий керівник Програми Олександра Огороднікова.
Т .в. о. ректора університету доцент Володимир Шаран висловив подяку як представникам НАТО за співпрацю, так і військовослужбовцям, які виявили бажання навчатися у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. Доцент Світлана Гірняк зазначила, що вже 2 квітня 2018 року військові сядуть за парти і матимуть змогу відчути себе студентами, а також наголосила, що після завершення курсів слухачі отримають відповідні свідоцтва державного зразка про перепідготовку та сертифікати, які дадуть їм змогу отримати конкурентні переваги при працевлаштуванні.