Меню

«

»

УЧАСТЬ У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОМУ ЗАХОДІ

04 лютого 2023 року професор кафедри технологічної та професійної освіти Іван Нищак прийняв участь у профорієнтаційному заході «День відкритих дверей», який традиційно проводився у Дрогобицькому механіко-технологічному фаховому коледжі. Як колишній випускних цього навчального закладу Іван Нищак поділився з присутніми спогадами про проведені студентські роки, з власного досвіду розкрив особливості освітнього процесу у коледжі, окреслив перспективи підготовки здобувачів освіти за різними спеціальностями.

Особливу увагу Іван Нищак звернув на можливість випускників коледжу продовжити своє навчання у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. У цьому контексті представник Франкового вишу схарактеризував окремі освітні програми підготовки бакалаврів в Університеті, детальніше розкрив зміст освітніх програм «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» та «Професійна освіта (Транспорт, обслуговування та ремонт автомобілів)».

Директор Дрогобицького механіко-технологічного фахового коледжу Богдан Звір висловив подяку професору Івану Нищаку за активну участь у профорієнтаційному заході й підтвердив необхідність посилення співпраці між коледжем та колективом  кафедри технологічної та професійної освіти.