Меню

«

»

Участь Франкового університету в XI Форумі «Європа – Україна»

«Асоціація з Європейським Союзом – і що далі?» – під таким гаслом у місті Жешув (Польща) 13 – 14 березня 2018 року відбувся черговий, вже одинадцятий Форум «Європа – Україна», у якому взяла участь делегація Дрогобицького державного педагогічного університету на чолі з ректором професором Надією Скотною.

Участь у дводенному заході взяли понад 500 учасників з Польщі, України, країн ЄС, сусідніх країн та США. Саме модернізація та розвиток потенціалу України, а також напрямок і темпи реформ були найважливішими темами обговорень цьогорічного форуму «Європа – Україна».

Організатором Форуму став Фонд Інституту східноєвропейських досліджень (організатор Економічного форуму в Криниці), а співорганізатором – Підкарпатське воєводство. Почесний патронат над форумом взяв на себе маршалок Сейму Польщі Марек Кухцінський.

Під час дводенного форуму відбулося понад 40 панельних дискусій, присвячених економічним, політичним та соціальним темам, представлення головного рапорту, а також 10 презентацій українських регіонів, обраних секторів економіки, тощо. Однією із найважливіших подій, яка супроводжувала XI Форум «Європа – Україна» стала міжнародна виставка «II Східний Ярмарок», у якому взяли участь понад 70 учасників з країн Європи.