Меню

«

»

Свято останнього дзвоника на факультеті початкової та мистецької освіти

31 травня 2017 р. на факультеті початкової та мистецької освіти відзначили Свято останнього дзвоника, – урочисте, радісне й водночас сумне і хвилююче як для випускників, так і для викладачів.

Студенти академгруп ПОА-11С, ПОО-12С та ПОХ-13С сказали багато приємних, зворушливих і теплих слів своїй молодій зміні та викладачам факультету. Як завжди, це було щиро, цікаво, різнобарвно. Присутні із захопленням поринули у світ танцю, музики, образотворчого мистецтва, радіючи талантам випускників.

З напутніми словами та привітаннями виступили декан факультету початкової та мистецької освіти доцент Іван Кутняк, куратори – завідувач кафедри педагогіки та методики початкової освіти доцент Лілія Стахів, доценти кафедри культурології та мистецької освіти Оксана Петрів і Наталія Муляр. Вони побажали випускникам щасливої долі, миру, злагоди, реалізації задуманих мрій.

Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. Попереду у випускників державний екзамен і захист дипломних робіт. Тож бажаємо їм успіхів у всіх  починаннях!