Меню

«

»

Студентка інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій – переможниця Міжнародного конкурсу творчих робіт

У січні 2021 року здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій Тетяна Перетятко взяла участь у Міжнародному онлайн-конкурсі творчих робіт “Youth Art”, який організувала Академія менеджменту та адміністрації (Ополє, Польща).

Захід проводився в межах реалізації Міжнародного наукового проєкту “Євроінтеграція в освіті, науці і культурі”. Конкурс “Youth Art” спрямований на підтримку і розвиток студентської молодіжної творчості в мінливих умовах сьогодення, заохочення в студентському середовищі новаторських ідей у створенні оригінального одягу, предметів декору, інтер’єру тощо.

Тетяна Перетятко подала на конкурс творчі роботи (виконані у техніці мокрого та сухого валяння), які конкурсне журі відзначило дипломами як кращі в номінаціях “етнодизайн” та “hand-made”.

Вітаємо Тетяну Перетятко та її керівницю доцентку кафедри технологічної та професійної освіти Надію Кузан і бажаємо їм подальших успіхів у творчій діяльності.