Меню

«

»

Стартував студентський проєкт “Scholarship в Україні”

Студенти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка запрошуються долучитися до участі у 8 конкурсі соціального проєкту «Scholarship в Україні».

Розмір гранту за І місце складає 15 000 гривень. Студенти, які займуть ІІ та ІІ місця, отримають 4 000 і 2 000 грн відповідно.

Для студентів цей конкурс дає можливість оплатити своє навчання, перевірити свої знання, краще пізнати тему обраної професії або спробувати пізнати новий професіональний напрямок.

Взяти участь у конкурсі можуть студенти:

  • І – V курсів (в т.ч. і студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти);
  • контрактники та бюджетники денної форми навчання, незалежно від фахового напрямку навчання.

Для участі у конкурсі студентові слід написати аналітичну статтю на запропоновану тему та відправити на електронну пошту grant@scholarship.in.ua. Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами конкурсу можна на сторінці грантонадавача:

  • «Промоакційний маркетинг – міф просування чи невід’ємна частина виживання у конкурентній боротьбі на ринку?» детальніше за посиланням https://promocodius.com/ua/konkurs

Кожна робота буде перевірена на плагіат.

Важливо! Готові роботи приймаються до 16 лютого 2022 року. Далі незалежне журі обере три найкращі статті, авторів яких запросять до захисту. Фінал конкурсу буде проведено онлайн на платформі Zoom.

Інформацію про те, як проходили попередні конкурси «Scholarship в Україні», можна знайти на сайті проєкту: https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Бажаємо удачі!

Контакти для зв’язку

+38(067) 622 -62-82
grant@scholarship.in.ua