Меню

«

»

Спільна Літургія з нагоди нового навчального року

14 вересня 2017 року у Катедральному соборі Пресвятої Трійці відбулася спільна Літургія з нагоди нового навчального року для викладачів та студентів навчальних закладів міста Дрогобич.

Літургія пройшла у супроводі народної хорової капели «Гаудеамус» (під керівництвом директора інституту музичного мистецтва професора Степана Дацюка).

На урочистому Богослужінні був присутній професорсько-викладацький склад та студентство Дрогобицького державного університету імені Івана Франка, викладачі та учні навчальних закладів Дрогобича, прихожани церкви.

Вів Літургію капелан університету отець Олег Кекош, а владика Ярослав (Приріз) уділив своє Архиєрейське благословення усій великій студентській родині, побажав невпинно трудитися, щоб отримати найкращі знання, а також процвітання та розвитку Україні. Завершилося Богослужіння спільним фото духовенства, викладачів та народної хорової капели «Гаудеамус».

 Слід зазначити, що святкова Літургія на початок нового навчального року – це особливий чин, у якому просять Божої допомоги в осягненні розумом доброго і корисного для душі вчення.