Меню

«

»

«Smart City» – проект, який змінює міста

3 жовтня 2017 року у актовій залі інституту фізики, математики економіки та інноваційних технологій відбулася перша з трьох лекцій-тренінгів «Дрогобич – Smart City».

Захід розпочав проректор з науково-педагогічної роботи доцент Володимир Шаран, який привітав усіх присутніх та наголосив про важливість таких лекцій-тренінгів для студентів у майбутньому виборі роду занять та працевлаштуванні після закінчення університету.

Присутній керівник прес-служби Дрогобицької міської ради Зеновій Квасній відзначив позитивну динаміку співпраці між містом і Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка та висловив своє задоволення тим, що студентство активно долучається до інноваційних змін у житті країни.

Лекцію-тренінг «Дрогобич – Smart City» проводив радник міського голови Дрогобича з інформаційно-комунікаційних систем Станіслав Гайдер, який розповів, що таке «Smart City», що входить в цю концепцію і показав на практиці як працює ця система.

Загалом планується провести ще дві лекції-тренінги з цієї проблематики, на які запрошуємо всіх бажаючих студентів та викладачів університету.