Меню

«

»

Шановні колеги! Дорогі освітяни!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Цей день був і залишиться назавжди для кожного учителя, викладача, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та всенародним святом. І саме цього дня кожен з нас згадує свого  Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Освітяни – люди особливого ґатунку, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідної України. Нехай Ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем! Бажаю усім Вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною.

Дорогі колеги! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба! Нехай Ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього! Хай багатство і щирість Ваших душ зігрівають усіх нас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у непроминущість вічних істин. Низький Вам уклін і глибока шана!

Надія Володимирівна Скотна,

 ректор, професор