Меню

«

»

ШАНОВНА АКАДЕМІЧНА СПІЛЬНОТО!

Став історією ще один рік, непростий, однак надзвичайно важливий для України та нашого університету. Я щиро дякую колективу за трудові досягнення та наукові здобутки, розуміння і підтримку, прагнення зробити життя університету цікавішим!

Знаю, що в очікуванні новорічної ночі по-особливому віриться у краще і зміни здаються реальнішими, як ніколи раніше. Тож нехай вони збудуться!

Нехай рік, що надходить, принесе Вам натхнення та наснагу на досягнення нових успіхів. Нехай у Вашій родині оселиться мир та злагода, а серця наповняться теплом родинного вогнища. Нехай кожен день буде сповненим щирої радості, збагачений незламною вірою, щедрим на перемоги і нові звершення. Бажаю усім Вам і Вашим сім’ям міцного здоров’я та безмежного щастя.

Щиро зичу кожному серцю й кожному домові віри сьогодні і повсякчас, гармонії не святкової, а щоденної, праці сумлінної, а помислів – чистих і високих! Нехай життя кожного освятиться Святвечірньою зорею-зірницею, і саме це світло вестиме нас і нашу Вкраїну до щасливих прийдешніх днів!

Веселої Вам коляди та незабутніх новорічних свят!

 Із Новим роком та Різдвом Христом!

Надія Скотна,

ректор, професор