Меню

«

»

Розвиваємо міжнародну співпрацю

28 – 29 січня 2020 року представники команди проєкту UKROTHE в рамках програми Erasmus+ KA2 взяли участь у зустрічі переможців грантів із розвитку потенціалу вищої освіти (Grants Holder Meeting, CBHE projects). Зустріч організувала Європейська комісія в Брюсселі. Нагадуємо, що проєкт UKROTHE має на меті розробку навчальної програми з ерготерапії в Україні.

Протягом зустрічі обговорено особливості проєктного менеджменту, надано додаткову інформацію та пояснення щодо процесу реалізації проєкту та необхідних умов його успішності. Представниками команди UKROTHE на цій зустрічі були Шарон Схільварт (координатор усього проєкту, представник Університету прикладних наук VIVES в Бельгії) та представник української команди проєкту Лідія Романик (Дрогобицький державний педагогічний університет ім. Івана Франка).

Команда UKROTHE дуже вдячна Європейській комісії за проведену роботу та за гостинність, а також надзвичайно цінною є постійна підтримка Національного Еразмус офісу в Україні на чолі з Світланою Шитіковою.

Детальніша інформація:

#ErasmusPlus #OccupationalTherapyUkraine #ErasmusOfficeUkraine #DrohobychUniversity #VIVES #UKROTHE