Меню

«

»

Реалії часу вимагають постійного вдосконалення

13 листопада 2020 року завершилися тижневі курси підвищення кваліфікації з напрямку «Соціальна робота з вразливими групами населення», які організували Центр післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки спільно з факультетом психології, педагогіки та соціальної роботи.

Працівники БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» висловлюють глибоку повагу та вдячність організаторам онлайн курсів.

Особливі слова вдячності Вам, шановні Світлано Петрівно та Ігорю Мироновичу.

Курси підвищення кваліфікації відповідали сучасному змісту організації освітнього процесу та професійним потребам слухачів.

Дякуємо методисту Центру Ользі Терес за організаційні вміння та професіоналізм.

Щиро вдячні доцентам кафедри соціальної педагогіки та корекційної освіти факультету психології, педагогіки та соціальної роботи, а саме: Орестові Гуку, Ніні Гордієнко, Ігорю Зубрицькому, Мар’яні Клим, Лесі Смеречак.

Шановні викладачі! Ми цінуємо досвід і думку кожного з вас. Вам вдалося організувати «майданчик» для обговорення актуальних тем, які є болючими і дражливими для нашого суспільства. Ваші лекції були змістовними та інформаційними, завдяки чому ми поповнили свої теоретичні знання. Маємо надію, що будемо й надалі підтримувати професійну дружбу і взаємне спілкування. Зичимо всім вам добра, здоров’я, успіхів у справах наукових і щастя в родинах.

З повагою

колектив БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»