Меню

«

»

Презентація історичного факультету у ліцеї № 4 ім. Лесі Українки

16 травня 2022 року в режимі онлайн відбулася презентація здобутків історичного факультету Дрогобицького університету перед учнями одинадцятих класів ліцею № 4 ім. Лесі Українки. Про історичний факультет, його спеціальності, перспективи вступу розповіла заступниця декана історичного факультету доцентка Світлана Біла. Вона також зосередила значну увагу на різних аспектах підготовки учнів до мультипредметного тесту, написання мотиваційних листів тощо.

Студентка історичного факультету Вікторія Коробкова, яка зараз проходить педагогічну практику в зазначеному закладі загальної середньої освіти, вела мову про насичене студентське життя факультету, діяльність студентського самоврядування і продемонструвала учням пісенний відеокліп у виконанні студентів-істориків.

У зустрічі взяла участь учителька історії ліцею №4 ім. Лесі Українки Ганна Мідик, яка позитивно оцінила рівень підготовки наших студентів-практикантів. Тож і Світлана Біла, і Вікторія Коробкова запросили учнів до навчання на історичному факультеті Дрогобицького університету.