Меню

«

»

Посвята у ліцеїсти – 2017

15 вересня 2017 року відбувся загальноліцейський захід – посвячення в ліцеїсти.
Цьогорічне посвячення було особливим: піднятися на гору разом із ліцеїстами зголосилися чимало батьків, а також було запрошено до участі гостей – делегацію учнів та вчителів із гімназії № 4 міста Гдиня (Польща). Вперше на посвяту вирушив і новий капелан ліцею, його колишній випускник, отець Денис.
Цього року символічний прийом першокурсників у дружню ліцейську родину відбувався біля меморіалу Січовим стрільцям на горі Маківка. Урочиста лінійка розпочалася з виконання Гімну України та гімну ліцею.
Зі словами Божого благословення звернувся до присутніх отець Денис. Директор ліцею Ольга Заяць привітала першокурсників з урочистою подією, звернулася до них зі словами настанов: «Умійте ставити перед собою мету і будьте наполегливим у її досягненні».
Після урочистих слів «Клятви ліцеїста», почалося представлення першокурсників. Кожна група підготувала невелику презентацію. Приємним сюрпризом став виступ польських колег, які продемонстрували на імпровізованій сцені шоу з піснями, танцями та інтелектуально-розважальними номерами.
Після офіційної частини посвячення усі вирушили до бази відпочинку, що в селі Дубина на Сколівщині.