Меню

«

»

«Паросток 10 років діяльності»

26 вересня на біолого-природничому факультеті відбулося святкування 10-річчя волонтерського консультативно-валеологічного центру «Паросток». Зусиллями колективу Центру «Екології та здоров’я людини» та небайдужих працівників факультету, волонтерів, студентського активу завдяки тісній співпраці з організаціїю «Віра і Світло», «Надія», партнерів і колег з університету та коледжу «Вівес» функціонує центр «Паросток».

Розпочалася святкова програма з вітального слова декана біолого-природничого факультету доцента Світлани Волошанської. З ювілеєм волонтерський консультативно-валеологічний центр «Паросток» привітали капелан університету отець Олег Кекош, ректор університету Надія Скотна, міський голови Трускавця Андрій Кульчинський, заступник міського голови Дрогобича з гуманітарних питань Олег Дукас. До присутніх гостей звернулись також Роман Гудзеляк, Михайло Шубак, Ірина Дзюрах та Лілія Васишак.

Музичний подарунок учасникам заходу презентував дитячий колектив мандоліністів «Лісові квіти». Надзвичайно зворушливим був вальс волонтерів та учасників центру «Паросток». Наприкінці свята заключне слово сказав доктор Патрік Беллінк, в якому побажав центру «Паросток» подальшого розвитку.

Як і кожен ювілей, урочистості завершилися святковим тортом, який був спечений на меценатських засадах Дрогобицьким хлібокомбінатом. У вестибулі факультету була розгорнута благодійна ярмарка на підтримку людей з обмеженими.

За цим посиланням ви можете переглянути ролик святкування.

https://www.youtube.com/watch?v=N-tIPaJ-Ex8&list=PL086606242FFE9ED9