Меню

«

»

Онлайн-лекція на факультеті початкової та мистецької освіти

29 листопада 2021 року в межах співпраці між Дрогобицьким державним педагогічним університетом імені Івана Франка і КЗВО «Луцький педагогічний коледж» було проведено інтерактивну онлайн-лекцію «Оцінювання без знецінення» для студентів спеціальності 013 «Початкова освіта» факультету початкової та мистецької освіти й студентів спеціальності 013 «Початкова освіта» Луцького педагогічного коледжу.

Лекторками та модераторками інтерактивної онлайн-лекції були доцентки кафедри педагогіки і методики початкової освіти Леся Колток та Наталія Калита. На лекції було розкрито актуальні питання, що стосувалися проблеми оцінювання у сучасній початковій школі, здійснено порівняльну характеристику традиційного та формувального оцінювання, проаналізовано форми оцінювання у НУШ, акцентовано увагу на інструментах формувального оцінювання.

Студенти активно співпрацювали, обговорювали спірні питання, складали «Асоціативний кущ» до ключового слова «ОЦІНКА» за допомогою веб-інструменту Flinga, який дозволяє легко створювати онлайн-середовище для спільної роботи, брали участь у віртуальних змаганнях за допомогою ігрової освітньої платформи Kahoot.

Онлайн-лекція об’єднала студентів із кількох регіонів України з метою спільного обговорення ключових питань сучасної початкової освіти у дружньому колі колег-однодумців.