Меню

«

»

Нові етапи співпраці університету та БФ «Карітас СДЄ УГКЦ»

Нещодавно у межах продовження та розвитку Договору про співпрацю між Дрогобицьким університетом та БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» відбулася зустріч студентів та керівництва факультету фізики, математики, економіки та інноваційних технологій із керівниками проєктів і координатором волонтерів БФ «Карітас СДЄ УГКЦ».

Від факультету фізики, математики, економіки та інноваційних технологій були присутні: декан факультету професор Ігор Столярчук, заступниця декана Христина Войтович, доцент Роман Лешко, аспірантка Христина Мецан та студентський актив. Під час зустрічі було обговорено перспективи налагодження співпраці, а саме реалізації педагогічних талантів і можливостей студентів через викладання програмування та математики для дітей внутрішньо переміщених осіб й інших дітей, якими опікується БФ «Карітас».

Студенти проявили неабияку зацікавленість у розвитку своєї педагогічної майстерності та участі у волонтерській діяльності, ознайомилися з програмами курсів Всеукраїнської мережі Code Club UA, яка співпрацює з БФ «Карітас СДЄ УГКЦ», та найближчим часом розпочнуть заняття з дітьми. Також було обговорено інші пріоритетні напрями роботи для розширення співпраці.