Меню

«

»

Науково-педагогічні працівники університету – лауреати премії ЛОДА

12 листопада 2021 року відбулося урочисте вручення премій Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради для працівників наукових установ і закладів вищої освіти, приурочене до святкування Всесвітнього дня науки. На врученні премії був присутній міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, який привітав провідних науковців Львівщини та вручив дипломи лауреатів.

Серед лауреатів – науково-педагогічні працівники Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, які проводять наукові дослідження та мають опубліковані наукові праці в авторитетних наукових виданнях і високий рівень цитованості (у базах даних Scopus та GoogleScholar). Лауреати премії ЛОДА у категорії «Відомі учені і знані фахівці», за значні досягнення в галузі природничих, технічних, гуманітарних і соціально-економічних наук, які сприяють подальшому розвитку науки, соціально-економічним перетворенням у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та у світі, – доценти Іван Гадзаман і Тарас Кавецький.

Лауреатка премії ЛОДА у категорії «Молоді учені й дослідники», за значні досягнення в галузі науки, які сприяють соціально-економічним перетворенням у регіоні й утвердження значного авторитету науковців Львівщини в Україні та світі, – професорка Ореста Карпенко. Серед нагороджених – це єдиний представник педагогічних наук.

Щиро вітаємо лауреатів! Нових звершень та успіхів!!!