Меню

«

»

Науково-методичний семінар на факультеті початкової та мистецької освіти

9 грудня 2021 року на факультеті початкової та мистецької освіти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка з ініціативи кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі відбувся науково-методичний семінар «Інтерактивні методи навчання на уроках української мови та читання в Новій українській школі». Захід проходив у режимі онлайн за допомогою платформи ZOOM. У роботі семінару взяли участь викладачі кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі, вчителька початкових класів вищої категорії Лішнянського НВК О.В. Лапчук, студенти 4 курсу денної форми навчання.

     Учитель-практик Оксана Василівна Лапчук поділилися зі студентами та викладачами багатим педагогічним досвідом, розповіла про використання нею інтерактивних методів навчання на уроках мови й читання в початкових класах, наголосила на значущості інтерактивних технологій в освітньому процесі в умовах Нової української школи, їх ролі у творчому розвитку молодших школярів.

     Під час семінару майбутні педагоги активно залучались до конструктивного діалогу, презентували свої доробки щодо використання окремих інтерактивних методів у процесі вивчення мовних тем.

    На завершення заходу завідувач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання у початковій школі професор Марія Федурко наголосила на важливості роботи вчителя початкової школи загалом і в умовах Нової української школи особливо, подякувала вчительці Оксані Василівні Лапчук і всім присутнім за змістовну й цікаву співпрацю; побажала подальших досягнень на освітянській ниві.