Меню

«

»

Наші успіхи у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі студентських дослідницьких проєктів імені Віталія Кейса.

18 березня 2023 року на базі Запорізького національного університету в режимі Zoom-конференції відбулося підбиття підсумків ІІІ (фінального) туру Всеукраїнського шекспірівського конкурсу студентських дослідницьких і креативних проєктів імені Віталія Кейса. Захід проводився згідно з наказом МОН України № 16 від 10.01.2023 р.

Голова журі професорка Наталія Торкут наголосила на важливості участі молодих науковців у таких конкурсах та висловила сподівання, що подібні інтелектуальні змагання проходитимуть регулярно й надалі залишатимуться важливою подією в науковому просторі.

Цього року на конкурс надійшли 46 робіт від представників близько двадцяти університетів України (Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Державного університету «Житомирська політехніка», Криворізького державного педагогічного університету, Львівського національного університету імені Івана Франка та ін.). Роботи всіх конкурсантів відзначалися науковістю, виваженістю підходів до розкриття обраних тем досліджень, а також оригінальністю поглядів юних учених.

Представники Дрогобицького університету також достойно презентували свої дослідницькі проєкти з шекспірознавства. Про це свідчить той факт, що студентка факультету української та іноземної філології (спеціальність 014 «Середня освіта (Мова і література (англійська)») Марта Станько достойно виборола у Всеукраїнському шекспірівському конкурсі почесне ІІ місце.

Колектив кафедри практики англійської мови та методики її навчання вітає талановиту студентку і її наукову керівницю доцентку Ірину Сирко з вагомою перемогою, пишається їхніми успіхами та зичить їм подальших здобутків на науковій ниві.