Меню

«

»

Мистецькі досягнення піаністок інституту музичного мистецтва

У квітні – травні 2021 року в мистецьких змаганнях вибороли перемогу піаністки інституту музичного мистецтва студентка ІІ курсу Наталія Касинець та здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти Діана Гомзяк.

Наталія Касинець взяла участь у Міжнародному професійному конкурсі «Alley of Stars», який відбувся 25 квітня 2021 року в Києві, та здобула Диплом ІІ ступеня за виконання композиції Н. Нижанківського. Наступним конкурсним випробуванням для молодої виконавиці стала участь у канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості “Торонто – 2021”, який відбувся 30 квітня 2021 року. У програмі конкурсу Наталія продемонструвала свій піаністичний талант і виборола звання лауреата І премії у номінації «Фортепіано», виконавши твір А. Кос-Анатольського.

Діана Гомзяк взяла участь у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі «Перлина Дніпра», який відбувся 22 травня 2021 року (Запоріжжя – Софія) під патронатом уряду Республіки Болгарія, де піаністка, змагаючись із численними виконавцями, стала лауреатом І премії у номінації «Фортепіано», представивши програму, що складалася з творів М. Скорика.

Талановиті піаністки продемонстрували високий рівень професійної майстерності, здобутий за роки навчання у класі доцента кафедри музикознавства і фортепіано Олександри Німилович.

Щиро вітаємо Наталію Касинець та Діану Гомзяк із новими мистецькими здобутками та бажаємо наснаги й успіху на творчому шляху!