Меню

«

»

Конференція трудового колективу інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій

23 грудня 2020 року в інституті фізики, математики, економіки та інноваційних технологій відбулася конференція трудового колективу. Розпочалася вона хвилиною мовчання в пам’ять професора Володимира Цмоця, який відійшов у засвіти після тривалої хвороби. Присутні віддали шану багаторічному працівникові інституту, декану фізичного факультету, завідувачу кафедри загальної фізики, засновнику наукової лабораторії і просто Людині з великої літери. На пропозицію директора інституту доцента Юрія Галя конференція ухвалила рішення звернутися до керівництва університету з клопотанням про присвоєння імені професора В. Цмоця науково-дослідній лабораторії матеріалів твердотільної мікроелектроніки, яку він заснував і розвивав.

Також одностайно конференція трудового колективу вирішила підтримати кандидатуру професора, доктора фізико-математичних наук Ігоря Столярчука на посаду завідувача кафедри фізики.

Про підсумки 2020 календарного року у ННІФМЕІТ доповів його директор Юрій Галь. Доповідь супроводжувалась ілюстраціями у таблицях та фотографіях, які містили аналіз роботи інституту, здобутки та недопрацювання. Висловивши надію, що наступний рік буде кращим, керівник інституту привітав колектив із прийдешніми святами і побажав усім міцного здоров’я та всіляких гараздів у Новому році.