Меню

«

»

Команда ФіФа у фіналі Запорізької Ліги Сміху – 2018

Протягом 2018 року команда ФіФа інституту фізичної культури і здоров`я брала участь у Запорізькій Лізі Сміху. На фестивалі, який відбувся у квітні, стартувало 15 команд, 12 з них пройшли у сезон. Тренерами сезону 2018 року стали Віталій Гончаренко та Віктор Іваницький (команда «Заінька», серіал «Пацики»), Михайло Денисов («Замок Любарта», «Отель Галіція», «Країна У»), Ольга Жуковцова-Кіяшко («Слуга народу», «Жіночий квартал»), Анна Костенко (СТЕМ «Будильник») і Микола Атанов ( «Шоу братів Шумахерів»).

У травні відбулися чвертьфінали, з яких до півфіналу потрапили 8 колективів: «Холостячки» (Київ), «ФіФа» (Дрогобич), «Діма і собаки» (Запоріжжя), «Моя улюблена команда» (Харків), «Корпоратив» (Запоріжжя), «Дурням закон не писаний» (Ніжин), «Громадяни світу» (Запоріжжя) та «Розбійники» (Київ – Запоріжжя).

24 вересня у БК Дніпроспецсталь пройшов півфінал, за результатами якого команда «ФіФа» стала фіналістом Запорізької Ліги Сміху, до фіналу також пробилися три запорізькі колективи «Діма і собаки», «Корпоратив», «Громадяни світу».

Фінал відбудеться 26 листопада у місті Запоріжжя.