Меню

«

»

ІХ Рекреаційний фестиваль «СпАрт»

21 – 22 вересня 2021 року за сприяння Управління молоді та спорту Львівської ОДА Дрогобицьке добровільне товариство захисту дітей та молоді з інвалідністю «Надія» провело ІХ Рекреаційний фестиваль «СпАрт».

В межах заходу проведено рекреаційні ігри-естафети, презентаційний турнір гри Бочча, презентовано Бойовий гопак, учасники мали можливість спробувати себе в різних інклюзивних активностях. Для молоді презентовано «Простір можливостей» (тренінгові студії, локації еко- та арт-майстерок із різних видів діяльності, де вони могли взяти участь). На заході було не лише цікаво, а й дуже смачно завдяки майстер-класу з еко-кондитерії. А найменших учасників розважав аніматор – клоун Мар’ян, який ще й дарував подарунки. Насамкінець учасники-школярі, крім гарних емоцій, отримали набори канцелярських товарів. Участь взяли більше п’ятдесяти осіб: діти та молодь з інвалідністю, їхні ровесники з Дрогобицької територіальної громади.

Вже вдев`яте поспіль допомагали проводити фестиваль волонтери з інституту фізичної культури і здоров`я Дрогобицького університету. Це були студенти групи ФК-1Б: Люба Мисів, Ганна Малай, Мар’яна Кушнір, Єлізавета Ветриченко, Василь Романович, Олексій Волчок.

Як наслідок, збільшено інтеграційні можливості дітей з особливими потребами, поліпшено їх психологічне та психоемоційне здоров’я, підвищено адаптаційні можливості, зміцнено віри у свої сили.