Меню

«

»

Інноваційний університет і лідерство

5 листопада – 2 грудня 2017 року завідувач кафедри правознавства, соціології та політології професор Світлана Щудло взяла участь у проекті «Інноваційний університет та лідерство. Фаза III: інновації та відносини з оточенням», організованого факультетом «Вільних мистецтв і наук» («Artes Liberales») Варшавського університету та факультетом Міжнародних і політичних досліджень Ягеллонського університету за підтримки Міністерства освіти та науки Польщі і Міністерства закордонних справ Польщі.
На основі конкурсного відбору було сформовано групу викладачів університетів різних регіонів України, які впродовж місяця знайомилися з організацією діяльності двох найпрестижніших університетів Польщі – Варшавським та Ягеллонським. У межах програми було передбачено двотижневий курс тренінгів у Варшаві та Кракові, індивідуальні консультації та відвідування структурних підрозділів університетів.
Завершилося перебування у Варшаві презентацією індивідуальних мікро-проектів, які учасники планують реалізувати у своїх університетах. Експертами ідей були керівники проекту професори Тарас Фнініков та Роберт Сухарськи, а також заступник міністра освіти МОН України Олег Шаров. У травні 2018 року в Києві відбудеться завершальна зустріч учасників, на якій буде представлено результати практичної реалізації проектів.