Меню

«

»

I етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

11 січня 2022 року на кафедрі загальної педагогіки та дошкільної освіти відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта».

Голова конкурсної комісії професорка Марія Чепіль привітала учасників та побажала успіхів у презентації наукових досліджень. До ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, що цього року проходитиме у Бердянському державному педагогічному університеті, рекомендовані дослідження студентів, які мають достатній рівень апробації та носять інноваційний характер.

Враховуючи вимоги до оформлення, апробації та якості презентації наукових досліджень було визначено призові місця: І місце – студентка гр. ДО-43Б Діана Дерев’янко («Педагогічні умови зниження рівня тривожності у дітей дошкільного віку»), наукова керівниця – доцентка Алла Ревть; ІІ місце – студентка гр. ДО-33Б Наталя Дрогомирецька («Писанка як засіб формування творчості у дітей дошкільного віку»), науковий керівник – доцент Юрій Калічак; ІІІ місце – студентка гр. ДОз-43Б Юлія Триленко («Виховання самостійності у дітей дошкільного віку за технологією Марії Монтесссорі»), наукова керівниця – доцентка Надія Дудник.

Бажаємо студентам успіху у ІІ етапі конкурсу!!!