Меню

«

»

Екскурс студентів соціально-гуманітарного факультету вуличками старого Львова

Учасники екскурсії біля Архикатедрального Собору Святого Юра

Учасники екскурсії біля Архикатедрального Собору Святого Юра

3 жовтня 2017 року студенти соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Дошкільна освіта» разом із кураторами доцентами Віолетою Городиською, Світланою Івах та Іриною Паласевич відвідали стародавнє місто Лева. Екскурс розпочався з відвідин Державного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар», де студенти не тільки дізналися про життя та діяльність відомих поетів, письменників, композиторів, спортсменів, священнослужителів, учасників АТО, а й вчилися самостійно зчитувати інформацію про корифеїв минулого.

Продовжили екскурсію до найдивовижнішого місця старого Львова – Високого замку, здійснивши оглядини якого студенти мали нагоду вдихнути ковток львівського давнього минулого і теперішнього часу. Надалі студентська молодь ознайомилася з центром міста, його вуличками та двориками, відвідала майстерні шоколаду, кави, карамелі…

Загалом, студенти дізналися про виникнення та створення давнього міста під керівництвом професійного гіда Анни Гошко, котра подарувала нам не лише багатий інформаційний потік минувшини Львова, а й пробудила жагу до пізнання історії його сучасності.

На завершення нашого екскурсу ми відвідали Архикатедральний Собор Святого Юра і відчули, що наступила релаксаційна мить, адже враження від екскурсії надали позитивних емоцій, збагатили не лише інтелектуально, а й духовно.

Віолета Городиська,

 кандидат педагогічних наук, доцент

кафедри загальної педагогіки та

дошкільної освіти