Меню

«

»

Доцентка Дрогобицького університету взяла участь у громадському обговоренні проєкту обласного плану заходів

У межах візиту на Львівщину уповноваженої Президента України з питань безбар’єрності Тетяни Ломакіної в.о. завідувачки кафедри практичної психології доцентка Валентина Стець взяла участь у громадському обговоренні проєкту обласного плану заходів на 2021 і 2022 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 № 366-р.
В дискусії взяли участь: заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний, т.в.о. директора Департаменту соціального захисту населення ЛОДА Роман Андрес, начальниця управління соціального обслуговування Тетяна Медвідь, представники закладів вищої освіти, громадських організацій області, що представляють інтереси дітей та осіб з інвалідністю, органів місцевого самоврядування, Львівської обласної державної адміністрації та ін.
Обговорювалися питання, пов’язані із забезпеченням фізичної, освітньої, економічної, інформаційної та цифрової безбар’єрності. Уповноважена Президента України Тетяна Ломакіна наголосила на важливості й ролі закладів вищої освіти в забезпеченні безбар’єрності, зокрема освітньої, та підготовці фахівців, які надалі забезпечуватимуть реалізацію Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні.