Меню

«

»

«День першокурсника – 2019»

26 вересня 2019 року в Народному домі ім. І. Франка відбувся захід, присвячений «Дню першокурсника», який організували профком студентів та студентське самоврядування університету.

Організатори свята поставили перед собою мету ознайомити студентів І курсу з діяльністю студентських організацій, роботою та заходами, які відбуваються впродовж навчального року.

Голова профкому студентів Ігор Гівчак привітав першокурсників і ознайомив усіх присутніх із діяльністю первинної профспілкової організації, представив голів профбюро інститутів та факультетів нашого університету.

Із вітальним словом до першокурсників звернулася також студентський ректор Христина Флешко і побажала їм наснаги та успіхів у всіх починаннях. Першокурсникам представили відеопрезентацію всіх культурно-масових заходів, які організовують профком студентів та студентське самоврядування протягом навчального року. Програму заходу розбавили студентські художні колективи та переможці минулорічних загальноуніверситетських конкурсів та фестивалів.

Організатори заходу бажають студентам І курсу цікавого та насиченого студентського життя, успіхів у здобуванні вершини знань та творчих звершень!