Меню

«

»

«Благодійна акція студентського активу до дня Святого Миколая»

Студентський актив нашого університету має гарну традицію завершувати календарний рік доброю справою. Цей рік також не став винятком. Профком студентів та студентське самоврядування організували до дня Св. Миколая благодійну акцію «Допоможи дітям-сиротам». Серед студентів університету було організовано збір коштів для дітей дитячого будинку «Оріана», що в місті Борислав. Приємно, що до акції, окрім студентів, долучились працівники та викладачі університету, які загалом зібрали 5200 грн. Для потреб вихованців сиротинцю було придбано миючі засоби, іграшки, настільні та розвиваючі ігри. Крім того студентський актив підготував для 12 дітей-сиріт індивідуальні пакунки, які складались з канцелярських товарів, засобів особистої гігієни, солодощів та фруктів.

23 грудня студентський актив на чолі з головою профкому студентів Ігорем Гівчаком та студентським ректором Святославом Музичкою відвідали дитячий будинок «Оріана». У зв’язку з карантинними обмеженнями провести святкове дійство для  вихованців не вдалося, проте тепла зустріч все-таки відбулася та  усі подарунки було передано кожній дитині особисто.

Працівники дитячого будинку «Оріана» висловили подяку студентському колективу університету за надану допомогу, а студентський актив в свою чергу висловив щиру подяку усім хто долучився до благодійного заходу.