Меню

«

»

Ірина Середяк – лауреатка обласної премії імені В’ячеслава Чорновола

24 листопада 2021 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулося нагородження студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, які брали участь у конкурсі на здобуття премій від Львівської обласної державної адміністрації і Львівської обласної ради.

Варто зазначити, що важливу роль у формуванні творчого потенціалу майбутнього педагога відіграє саме участь студента в організованій і систематичній науково-дослідній роботі. Підготовка та написання наукової роботи вимагає від студента ґрунтовних теоретичних і практичних знань, великий вияв самостійності.

Приємно вразило, що мені Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада призначили премію імені В’ячеслава Чорновола за досягнення успіхів у навчальній і науковій роботі, за активну участь у громадському житті Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка та міста. Процес нагородження був особливим і значущим. Якби запитали, які почуття сповнювали мою душу на той момент, відповіла би словами видатного ученого давнини Аристотеля: «Щастя – на боці того, хто задоволений».

Хочу висловити свою глибоку вдячність за мудре керівництво, віру в мене та в мої сили, невичерпний вклад у мій особистісний розвиток, розкриття наукового потенціалу і мотиваційно-моральну підтримку, за титанічні зусилля своїй науковій керівниці – доцентці кафедри загальної педагогіки та дошкільної освіти Світлані Івах. Дякую, що Ви надихаєте мене, завжди радо ділитеся зі мною своїм досвідом і даєте цінні поради, направляєте та допомагаєте мені у проведенні наукових досліджень.

Обласна премія імені В’ячеслава Чорновола дає мені стимул до нових великих звершень і досягнень та розуміння того, що в сучасному світі, який дуже швидкоплинний, наука не перестає відігравати важливу роль у житті людини. Змінюються цінності, уявлення про світ, але прагнення до пізнання світу завжди буде зумовлювати бажання використовувати науку у всіх сферах життєдіяльності.

Насамкінець: не бійтеся ставити перед собою цілі і щодня крокуйте до них. Як кажуть у народі: «Очі бояться, а руки роблять». Цю приказку я перевірила особисто: лінивий знайде безліч способів не виконати поставлене завдання, а наполегливий знайде стільки ж, щоб його виконати.

Ірина Середяк,

студентка факультету психології, педагогіки та соціальної роботи (гр. ДО-43Б)