Меню

«

»

25 років історичному факультетові

24 жовтня 2017 року відбулися урочистості з нагоди святкування 25-річчя історичного факультету. Святковий день розпочався з наукової конференції «Історична наука в ДДПУ ім. Івана Франка: минуле і сьогодення».
Відкрив конференцію та виступив із доповіддю «Основні напрями та проблематика історичних досліджень науковців історичного факультету (90-ті р.р. XXст. – 2017 р.)» декан історичного факультету професор Леонід Тимошенко. Свої наукові дослідження презентували доценти Світлана Біла, Руслана Попп, Володимир Галик, старший викладач Василь Менько, методист Дрогобицького міського методичного кабінету відділу освіти Олеся Сисин та студенти III – IV курсів історичного факультету.
На історичній секції було представлено презентацію XIX – XX випуску «Дрогобицького краєзнавчого збірника», а на методичній – презентацію видання Володимира Галика «Дрогобич. Туристичний (довідник)».
Після конференції святкування продовжилося урочистою частиною у Центрі душпастирства молоді. З вітальним словом до присутніх у залі звернувся проректор з науково-педагогічної роботи доцент Юрій Вовк, який вручив грамоти викладачам історичного факультету за активну наукову та педагогічну роботу. Заступники декана історичного факультету доцент Світлана Біла та Єлизавета Копельців-Левицька привітали студентів і вручили грамоти за активну громадську, наукову діяльність та успіхи у навчанні. Також студентів привітав випускник історичного факультету директор Бориславської ЗОШ №3 Володимир Драган .
Завершилися урочистості святковим концертом, який підготували студенти історичного факультету.