07 липня 2021 р. відбулася чергова зустріч learning net (навчальної мережі) у рамках реалізації проєкту Erasmus+ KA2 “UKROTHE: Developing an Occupatioal Therapy study programme in Ukraine. Метою навчальної мережі є об’єднати і залучити до співпраці спільноту, яка зацікавлена у розробці нової якісної освітньої програми для підготовки ерготерапевтів в Україні, і яка готова для цього ділитися своїми знаннями і досвідом.
Під час зустрічі директором інституту фізичної культури і здоров’я докт.пед.н., професором Лук’янченком М.І було представлено розроблену бакалаврську освітню програму з ерготерапії, що буде реалізовуватися в ДДПУ ім.І.Франка з нового навчального року. Нагадаю, що під час її розробки був врахований кращий досвід провідних університетів Бельгії, Іспанії та Португалії. Зав. кафедрою фізичної терапії та ерготерапії, к. мед.н., доцент Н.Р.Закаляк зупинилася на змісті нових освітніх компонентів зазначеної програми.
Продовження зустрічі відбулося у Центрі відновного лікування «Модричі», де з особливостями ерготерапевтичної практики поділився директор центру Масний О.О.
НМ2 НМ3 НМ4 НМ
banner-high1

 

By vmp