30 травня – 3 червня 2022 року доцентка кафедри правознавства, соціології та політології Ірина Мірчук і викладачка кафедри світової літератури та славістики Марія Зелінська були учасницями програми Erasmus+ Staff Mobility for Teaching у Жешувському університеті.

У межах візиту викладачки мали можливість читати лекції, обмінюватися досвідом із польськими колегами та порівняти сучасні освітні процеси України і Польщі. Окремої уваги заслуговують зустрічі українських науковиць із професорсько-викладацьким складом Інституту соціологічних наук та Інституту полоністики і журналістики.

Висловлюємо щиру подяку керівниці Відділу міжнародної співпраці Жешувського університету Люцині Кустрі-Клечек, а також начальниці відділу міжнародних зв’язків Дрогобицького університету Лідії Романик за надану можливість взяти участь у програмі Erasmus+ Staff Mobility for Teaching та її успішну організацію.

Особливу вдячність адресуємо опікунам українських науковиць докторці Кароліні Цинк і професорці Анні Ямрозек-Сові за наукову співпрацю та турботу.

31 32 33 Print

By vmp