Шановний пан/ Шановна пані,

 Люблінський католицький університет Івана Павла ІІ запрошує докторантів та науково-педагогічних працівників Вашого університету приєднатися до проекту «Міжнародний стипендіальний обмін здобувачами титулу кандидата наук та науково-педагогічними працівниками» (PROM).

 Метою PROM є покращити компетенції аспірантів та науково-педагогічних працівників з Польщі та закордону, включно з країнами, котрі не є членами ЄС. Польське національне агентство академічних обмінів NAWA відбере проекти університетів та виділить їм фінансування для участі аспірантів та науково-педагогічних працівників у коротких формах освітніх програм (від 5 до 30 днів). Проект передбачає двосторонній обмін громадян Польщі, котрі поїдуть закордон, та аспірантів і науково-педагогічних працівників, які приїдуть до Польщі.

Ця програма в основному адресована студентам аспірантури – їх частка у проекті повинна складати 80%, а частка науково-педагогічних працівників – 20%.  Реалізація даної програми передбачає: проведення дидактичних занять, участь у конференціях, літні/зимові школи, курси, тренінги та навчальні візити. Стипендії також можуть призначатися з метою збирання матеріалів для дидактичної чи наукової роботи.

Програма покриє витрати на дорогу, оплату участі у конференціях, курсах, тренінгах, оплату за навчальні візити, кошти на забезпечення обміну та харчування учасника програми.

 Будь-ласка, прийміть наше запрошення до участі проекту, який, будучи затвердженим, неодмінно принесе академічну користь нашим університетам. Розповсюдьте цю інформацію серед наукових кадрів університету. Кожний, хто бажає прийняти участь, повинен заповнити анкету (у додатку) та надіслати її на електрону скриньку до 25 червня.

У разі, якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, пишіть (e-mail:international@kul.pl).

 З повагою,

Катажина Півко

prom_academic staff_ang

prom_PhD students_ang

1.0_Regulations_of_the_PROM_Programme (1)

 

By vmp