”Привіт із Ченстохови!  Ми, студенти Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Факультету здоров’я людини та природних наук, зараз перебуваємо в Польщі на стажуванні у межах програми Erasmus+ .

Ми здобуваємо новий досвід та знання у Гуманістично-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові. Навчаємося ми за напрямком Хімія, тож майже щодня маємо практику в сучасних лабораторіях. Під керівництвом докторів хімічних наук Tomasza Gireka, Małgorzaty Deski, професора Barbary Morzyk-Ociepy та інших, ми проводимо хімічні реакції, синтезуємо речовини та аналізуємо їх склад. Окрім практично досвіду, ми отримуємо багато унікальних та цікавих знань з різних галузей хімії та біології, які в майбутньому нам стануть у нагоді в нашій професії.

Також завдяки стажуванню ми маємо можливість практикувати іноземну мову, як польську так і англійську! Ми здружилися зі студентами з Польщі та України, які тут навчаються, а також зі студентами з Іспанії, які зараз також проходять тут стажування. Ми разом відвідуємо заняття, готуємо проекти, обмінюємося досвідом, проводимо дозвілля та пізнаємо культури народів одне одного!

Ми щиро дякуємо нашому Університету за новий досвід та враження, які ми отримуємо, перебуваючи на стажуванні в прекрасному місті Ченстохова!”

Студентки факультету здоров’я людини та природних наук

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та у приміщенні

 

By vmp